KURŞUNSUZ KABLO RAKORLARI: PAZARDAKİ İLK PORTFÖY

Yarınları bugünden düşünmeye başlayın - SKINTOP®'un kurşunsuz bağlantı çözümleriyle gelecek için donanımlı olun

SKINTOP Buehnenbild TR

Neden kurşunsuz kablo rakorları üretmeyi tercih ettik? Gelecekte başarılı olmak için şirketlerin odaklarını sürdürülebilirliğe koymaları gerektiğine inanıyoruz. Aynı şey, uygulamalarınız ve projeleriniz için doğru bağlantı çözümleri seçimi için de geçerlidir. LAPP olarak, zamanında hazır olmanıza yardımcı oluyoruz. Yasalar ve yönetmelikler tarafından zorunlu tutulmadan önce sürdürülebilir ürünler geliştiriyoruz. Bunlar bir kısıtlama değil, kurumsal sorumluluğumuzun ayrılmaz bir parçasıdır.

Bu nedenle, dünyanın ilk kurşunsuz pirinç kablo rakorları portföyünü sunuyoruz: Ağustos 2020'den itibaren, denenmiş ve test edilmiş SKINTOP® ve SKINDICHT® kablo rakoru serilerimizdeki en yaygın modellerin kurşunsuz versiyonlarıyla başlayacağız. Kurşunsuz kablo rakorları, ilgili ürün numarasının sonunda LF harfleriyle işaretlenecektir.

Yeni direktiflerin getirilmesi konusunda rahat olmanızı istiyoruz: Taleplerine doğru bağlantı çözümleri sunarak, uzun vadeli projelerinizin maksimum planlanabilirliğini sağlıyoruz.

SKINTOP®'dan kurşunsuz kablo rakorları ve kurşunsuz kontra somunlar

SKINTOP MS-M20x1 5 LF

SKINTOP® MS-M: Enstrümantasyon ve kontrol mühendisliğinde ve yüksek mekanik ve kimyasal kararlılık gereksinimlerinde çeşitli makine mühendisliği uygulamaları için ilk tercih. Optimum gerilim azaltma, geniş sıkıştırma aralıkları, UL sertifikası ve yüksek koruma derecesine sahiptir.

SKINTOP® MS-SC-M: Bu EMC rakor, koruyucu örgünün EMC topraklaması için oldukça iletken, esnek bir EMC temas yayı ve düşük dirençli bir kalkan kontağı içerir.

SKINDICHT® SM-M: SKINTOP® kablo rakorları için mükemmel kilit somunu.

M12 ila M63 arası tüm versiyonlar depolarımızda stok olarak mevcuttur. Ürün kodlarının sonundaki LF kısaltması, bir ürünün kurşunsuz olduğunu gösterir. Diğer ürün gruplarında da kademeli olarak kurşunsuz bağlantı çözümleri ve alternatifleri sunacağız. Mevcut sürümler stoklarımızda bulunmaya devam edecek.

Sürdürülebilir malzeme - aynı kalite

Sürdürülebilirlik ve kalite bizim için beraber yol aldığından, kurşunsuz ürün portföyü, her zamanki gibi aynı seviyede performans sunan sürdürülebilir ve geleceğe yönelik bir ürün alternatiflerini tercih etmenize olanak tanımaktadır. En iyi malzemeyi belirlemek için geçtiğimiz bir kaç ayı çeşitli kurşunsuz alaşımları test ederek geçirdik.

Kurşunsuz pirinçten yapılan kablo rakorları, mekanik özellikleri ve korozyon direnci ile EMC özellikleri açısından mevcut versiyonlarla aynı güvenilir LAPP kalitesini sunar. Ayrıca, kendi laboratuvarlarımızda gerçekleştirilen çok sayıda test ve harici test enstitüleri tarafından onaylandığı üzere IP 68 koruma sınıfı ile uyumludurlar.

Yeni RoHS Direktifi

Kurşunsuz ürünler, AB'nin Tehlikeli Maddelerin Kısıtlanması Yönergesi'nin (RoHS) 21 Temmuz 2021'de yürürlüğe girmesi beklendiğinden, üretim faaliyetleri küresel değer zincirlerinin parçası olan kullanıcılar için halihazırda harika bir seçimdir. Bununla beraber yeni yönergeler, örneğin kablo rakorları üretmek için kullanılan bakır alaşımlarında kurşun kullanımına atıfta bulunmaktadır. Şimdiye kadar,% 4'e kadar kurşuna izin veren bir muafiyet durumu söz konusuydu. Bunun için bir uzatma mı yoksa bir geçiş dönemi mi olacağı henüz belli değil. Benzer şekilde kimyasalların kaydı, değerlendirilmesi, yetkilendirilmesi ve kısıtlanmasıyla ilgili Yönetmelikte (REACH) kurşun, gelecekte yasaklanabilecek çok yüksek önem taşıyan maddelerin Aday Listesinde (SVHC) yer almaktadır.

Global usage

Geleceği bugünden düşünmeye karar verdik ve talepleriniz için sürdürülebilir bağlantı çözümleri ile ileriye dönük bir ortak olarak sizi destekledik. RoHS ve REACH'in her ikisinin de kökenleri Avrupa'dadır, ancak aynı zamanda ABD (California Listesi) ve Çin (RoHS Direktifi) gibi uluslararası direktifler üzerinde de büyük bir etkiye sahiptirler. Uzun hizmet ömrü olan sistemlere ve makinelere bağımlı oldukları ve uluslararası değer zincirleriyle çalıştıkları için küresel üreticilerin kendilerini zamanında hazırlamaları özellikle önemlidir.

 

Kurşunsuz kablo rakorları hakkında sorularınız mı var veya bilgi almak ister misiniz? SKINTOP® ve SKINDICHT® uzmanlarımız sorularınızı dört gözle bekliyor!

Diğer SKINTOP® ve SKINDICHT® ürünlerimize göz atın