ENDÜSTRİYEL HABERLEŞME: AKILLI FABRİKALAR

IndKommunikation EN 150dpi 23-04-2020

Bileşenler arasında artan bağlantıya sahip akıllı üretim, hassasiyet ve güvenilirlik gerektirir. Fabrikalar akıllılaşıyor. Akıllı bileşenler, akıllı makineler. Sistemin tüm önemli noktalarında gerçek zamanlı veri sağlayan aktüatörler ve sensörler, kontrol merkezinin tepki vermekten ziyade - önleyici ve öngörülü olarak hareket etmesini sağlar. Her zamankinden daha muazzam veri hacimleri değerli bir kaynak haline geliyor ve uzmanlıkla yönetilmeleri gerekiyor. Zor endüstriyel koşullar da dahil olmak üzere, bilgilerin güvenli ve güvenilir bir şekilde ihtiyaç duyulduğu yere ulaşması gerekir. Endüstriyel iletişim uzmanlarımız, üretim tesisinizi akıllı bir fabrikaya dönüştürürken PLC' lerin, sensörlerin ve aktüatörlerin akıllı kontrolü için endüstri sınıfı, sağlam ve yüksek kaliteli ürünlerimizle sizi destekler.

Tek bir çatı altında endüstriyel iletişim: sensörler, aktüatörler ve kontrol ünitelerinden ERP sistemine kadar, büyük hacimli verilerin aktarımı için kapsamlı bir ağ uygulamak için sizinle birlikte çalışıyoruz. Nesnelerin interneti ağ ekipmanı için önemli talepler getirdiği için kaliteye bağlıyız. Üretim kesintilerine neden olabilecek veya insanların sağlık ve güvenliğini riske atabilecek senaryoları önlemek için veri aktarımı her zaman güvenilir olmalıdır.

Kablolar, konnektörler, anahtarlar: LAPP, müşterilerine endüstriyel iletişimdeki tüm uygulama senaryoları ve protokol standartları için tek bir kaynaktan ve LAPP' ın üretim uzmanlığıyla kapsamlı bir portföy sunar.